-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet A Jobbik Ifjúsági Tagozatának egyik alelnöke nyerte a volt Remix üzemeltetését

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának egyik alelnöke nyerte a volt Remix üzemeltetését

„Hamarosan újra nyit a Remix” címmel sajtótájékoztatót tartottak tegnap a Szalki-szigeten, ahol bemutatták az üzemeltetési pályázat nyertesét.

A tulajdonos DVG Zrt. részéről Arnold Miklós szolgáltatási ágazatvezető adott tájékoztatást a pályázatról. Elmondta, hogy két érvényes pályázat közül választottak. Azonban arra az újságírói kérdésre nem válaszolt, hogy mennyi a havi bérleti díj. (A pályázati kiírásban 200 000 Ft+Áfa/hó összeget jelöltek meg minimumként).

Arnold Miklós szolgáltatási ágazatvezető azt sem tudta megmondani, hogy válaszolhat-e egyáltalán a feltett kérdésre. (videó)

Az üzemeltetői jogot elnyerő Herku Zsolt beszélt a nyitásról, a tervekről, illetve a leendő programokról. A fiatalembert egyébként tavaly májusában a Jobbik Ifjúsági Tagozatának egyik alelnökévé választották. Csak halkan jegyezzük meg, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere, Pintér Tamás 2016. szeptember 12. és 2019. október 13. között a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője volt.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW