KezdőlapProgramA húrok közé csapnak!

A húrok közé csapnak!

-

-Hirdetés-

A mai napon kezdetét veszi a CityRocks zenésztábor városunkban, a Szalki-szigeten.

A háromnapos programra már a hét közepén megkezdték a helyszíni előkészületi munkákat: egy különleges színpadot kellett felépíteniük a szervezőknek, amelyre egy igazán egyedülálló koncertet terveztek meg.

Ma, augusztus 5-én 18 órától a Heroes of Half Shell, a Lucky Starz, és a The Garde fog fellépni a kisszínpadon. „Filmkíséret dobokon” címmel a Berceli Dobsuli mutatkozik be, majd filmkíséret verseny lesz a jelenlévő dobosok közreműködésével.

A nagy durranás szombaton, augusztus 6-án lesz. Erre az est fellépői kora délután kezdik a beszerelést és a próbát. A közönséget 19 órától várják, ekkor a Depeche Mode tribute band lép fel. Aztán 20:30-kor a CityRocks 150 fős zenekarának koncertje következik: a magyar és külföldi rockzenész/énekes mellett taiko dobosok és egy gyermekkórus fog egyszerre játszani egy, erre az alkalomra épült 450 m2-es, háromszintes színpadrendszeren. A szombati napot a HollyWood Rose koncertje zárja.

Vasárnap, augusztus 7-én 14 órától zenés kamionos felvonulást szervez a CityRocks csapata a városban.

Mint azt a szervezők írták, az eseményekre a belépés díjtalan, és kedvezőtlen időjárás esetén is megrendezik. A szombati nappal kapcsolatban arra kérik az autóval érkezőket, hogy a kempinget megkerülő szervízúton át, a kemping melletti nagy füves területen parkolják le járműveiket.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Új főnővér a fül-orr-gégészeti osztályon

0
A Szent Pantaleon Kórház arról számolt be, hogy a fül-orr-gégészeti osztályon december 1-je óta Kohl Szabina látja el az osztályvezető főnővéri feladatokat. Kohl Szabina...
DunaOnline

FREE
VIEW