KezdőlapKékfényMigránsok a kamion rakterében

Migránsok a kamion rakterében

-

Fotó: police.hu

-Hirdetés-

A dunaföldvári és a paksi rendőrök 8 illegális migránst fogtak el Dunaföldváron, a bioethanol gyár területén.

Bejelentés érkezett augusztus 9-én 8 óra körüli időben, hogy a dunaföldvári bioethanol gyár területén egy bolgár kamion rakteréről a ponyva leszedésekor több feltehetően illegális migráns ugrott le és elmenekültek. A helyszínre küldött dunaföldvári és paksi rendőrök a 8 férfit rövid időn belül elfogták. Személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták. A külföldiek közül ketten afgán, hatan indiai állampolgárnak vallották magukat.

A kamion vezetője elmondta, hogy Romániából jött Magyarország területére, a migránsok még külföldön juthattak be valahogy a raktérbe.

Az ügyben a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság eljárást kezdeményezett.   

Kollégáink az illegális migránsokat előállítják a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, majd elszámoltatásukat követően a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW