KezdőlapKözéletPénzjutalmat ajánlott fel az önkormányzat

Pénzjutalmat ajánlott fel az önkormányzat

-

Egy nem mindennapi felhívással fordul a város lakossága felé az önkormányzat: félmillió forintot ajánl fel a legtisztább közterület lakóközösségének.

Mint azt a város hivatalos honlapján írják, „Mi nem szemetelünk!” címmel hirdették meg ezt a versenyt, amely a közösségi terek tisztaságát célozza. A jelentkezés abból áll, hogy egy megadott email címre el kell küldeni a rendben tartott terület pontos címét és ott megőrizni, becsben tartani a köztisztaságot. A közterületeket a városrészenkénti takarítás után 30 napon át folyamatosan ellenőrzi majd a városüzemeltetés, és a három legtisztábbnak tartott közterület pénzjutalomban részesül. A programba a 18. életévüket betöltött dunaújvárosi lakosok, valamint lakóközösségek, itt székelő szervezetek, intézmények, munkahelyi teamek és családok is jelentkezhetnek a programra. Az eredményhirdetés várhatóan november közepén lesz. A legtisztább közterületek lakóközösségei pénzjutalomban részesülnek, a fődíj 500 ezer forint, amelyet a közösségi terület fejlesztésére fordíthatnak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Mintegy 230 felvételi elbeszélgetést bonyolított le az egyetem tanárképző intézete

0
Április 8-11 között lezajlottak a felvételi vizsgák a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központjában.-erről számolt be közleményében felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezik, 17 833 jelentkezővel a...
DunaOnline

FREE
VIEW