KezdőlapKözéletRáfázhat, aki Pintér Tamásra hallgatott?

Ráfázhat, aki Pintér Tamásra hallgatott?

-

-Hirdetés-

Az elmúlt napokban újabb indulatos hozzászólásoktól volt hangos a közösségi média. A hullámokat a GLOBAL Faktor Zrt. által 2022. augusztus hónapban postázott fizetési felszólító levelei korbácsolták fel. Mivel a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató a vevői kintlévőség vizsgálata során megállapította, hogy jelentős azon fogyasztók köre, akik víziközmű-szolgáltatási jogviszonyhoz kapcsolódóan nem fizették meg az ivóvíz szolgáltatás számláit, ezért intézkedéseket tett a kintlévőségek beszedésére.

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. közleménye:

Tisztelt Fogyasztónk!

A közösségi médiában megjelent és társaságunk ügyfélszolgálatára érkezett fogyasztói visszajelzések miatt a GLOBAL Faktor Zrt. által 2022.08. hónapban postázott fizetési felszólító levelekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. követelései 2013. óta engedményezésre kerültek a GLOBAL Faktor Zrt. részére. A követelések kezelését, valamint a vevői folyószámlák vezetését is a GLOBAL Faktor Zrt. végzi.

A vevői kintlévőség vizsgálata során megállapítottuk, hogy jelentős azon fogyasztók köre, akik a 2022.04.30. napjáig fennállt víziközmű szolgáltatási jogviszonyhoz kapcsolódóan nem fizették meg az ivóvíz szolgáltatás számláit.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.08. hónapban kizárólag azon fogyasztók kaptak fizetési felszólítást, akiknek 3.000 Ft-ot meghaladó, 2022.04.30-ig fennálló víziközmű szolgáltatásra vonatkozó tartozásuk van, mely időszakig a DVCSH Kft. szolgáltatott.

Az érintett fogyasztókat a folyószámlájukon fennálló teljes egyenlegről tájékoztattuk, így tartalmazta természetesen a DVG Zrt.-DVCSH Kft. közötti jogvitában érintett időszak távhőszolgáltatási díjhátralékát is.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a felszólító levél 2. oldalán található tartozás részletezőt és az ott feltüntetett hátralékot mutató számlákat egyeztessék befizetéseikkel.

Kérjük a kiegyenlítetlen tartozások megfizetéséről gondoskodni szíveskedjenek.

Tisztelettel:

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.”

Véleményünk szerint ezért a helyzetért Pintér Tamás polgármester is felelős, hiszen a tavaly decemberi lakossági fórumon nyomatékosan arra szólította fel a dunaújvárosi lakosokat, hogy 2022. január 01-től senki ne fizessen a DVCSH Kft.-nek.

Végül a témához kapcsolódó néhány hozzászólás közösségi médiában megjelentek közül:

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW