-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Hiába várták a lakossági fórum résztvevői Pintér Tamást

Hiába várták a lakossági fórum résztvevői Pintér Tamást

Szeptember 6-án lakossági fórumot tartottak városunkban, a DVG Zrt. kiküldött éves fűtés elszámoló számláival kapcsolatosan.

A szervezők az eseményre meghívták Pintér Tamás polgármestert, Mezei Zsolt városüzemeltetési ügyekért felelős általános hatáskörű alpolgármestert, és Bencsik Istvánt a DVG Zrt. elnök-vezérigazgatóját, valamint a Dunaújvárosban távhő költségosztással foglalkozó cégek képviselőit. A cél az volt, hogy a felek végre egy asztalhoz üljenek, és megoldást találjanak az egy éve húzódó problémára. A termet megtöltötték az érdeklődők, de az érintett fogyasztók hiába várták a város, és a távhőszolgáltató (DVG Zrt.) vezetőit, akik nem tartották fontosnak, hogy véleményüket megosszák a résztvevőkkel. Így csupán az évek óta távhő költségosztással foglalkozó, nemzetközileg is elismert cégek egyöntetű álláspontját ismerhette meg a hallgatóság a kiküldött elszámoló számlákkal kapcsolatban, aminek összefoglalása az alábbi videóban látható.

A lakossági fórumot követő napon a Városháza zárt falai mögött Szabó Zsolt gazdasági és koordinációs ügyekért felelős alpolgármester tartott sajtótájékoztatót, ahol csupán a „gittet rágta”, semmilyen érdemi, új információt nem tudhattunk meg tőle.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW