KezdőlapSportUkrán válogatottal is erősítettek - ma kezdenek az Acélbikák

Ukrán válogatottal is erősítettek – ma kezdenek az Acélbikák

-

Kép: Acélbikák

-Hirdetés-

A 178 cm magas, 90 kilogrammos hátvéd, Vsevolod Tolstushko is csatlakozott a Dunaújvárosi Acélbikák Erste Liga keretéhez- írja a klub a honlapján. A 29 éves játékos pályafutásának nagy részét az ukrán ligában töltötte. A Sokol Kiev gárdájában nevelkedett, de volt szerencséje belekóstolni az orosz, a francia és az új-zélandi bajnokságok hangulatába is. 2018-tól ismét Ukrajnában folytatta, ahol a HK Kremenchuk alapemberének számított, legutóbbi szezonjában pedig 18 mérkőzésen 7 pontig jutott. 2016 óta tagja hazája válogatottjának, melynek keretében legutóbb a Divízió 1/B-ben ölthette magára Ukrajna kék-sárga mezét.

Ma már élesben kell bizonyítania a nyáron jelentősen átalakult alakulatnak, ugyanis este háromnegyed héttől a Budapest Jégkorong Akadémia Hockey Club elleni hazai összecsapással kezdi meg az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának küzdelmeit.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dunaújváros vezetése által indított pereket kaszált el a bíróság

0
Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének hivatalos közösségi oldalán a mai napon megjelent információk szerint, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata két keresetet...

Nincs mérlegelés! Kötelező!

DunaOnline

FREE
VIEW