KezdőlapSportUkrán válogatottal is erősítettek - ma kezdenek az Acélbikák

Ukrán válogatottal is erősítettek – ma kezdenek az Acélbikák

-

Kép: Acélbikák

A 178 cm magas, 90 kilogrammos hátvéd, Vsevolod Tolstushko is csatlakozott a Dunaújvárosi Acélbikák Erste Liga keretéhez- írja a klub a honlapján. A 29 éves játékos pályafutásának nagy részét az ukrán ligában töltötte. A Sokol Kiev gárdájában nevelkedett, de volt szerencséje belekóstolni az orosz, a francia és az új-zélandi bajnokságok hangulatába is. 2018-tól ismét Ukrajnában folytatta, ahol a HK Kremenchuk alapemberének számított, legutóbbi szezonjában pedig 18 mérkőzésen 7 pontig jutott. 2016 óta tagja hazája válogatottjának, melynek keretében legutóbb a Divízió 1/B-ben ölthette magára Ukrajna kék-sárga mezét.

Ma már élesben kell bizonyítania a nyáron jelentősen átalakult alakulatnak, ugyanis este háromnegyed héttől a Budapest Jégkorong Akadémia Hockey Club elleni hazai összecsapással kezdi meg az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának küzdelmeit.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pusztaszabolcsot ismét fejlődő pályára kell állítani

0
A közelmúltban bejelentették, hogy Pusztaszabolcson Tüke Lászlót indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i választáson. Tüke László pedagógus, a helyi általános iskola igazgatóhelyettese, önkormányzati...

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW