KezdőlapProgramKét rendezvényre is várják az óvodásokat

Két rendezvényre is várják az óvodásokat

-

Szeptember 29-én kezdetét veszi a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek- és Ifjúsági Bizottságának, valamint a Dunaújvárosi Óvoda közös szervezésében az Ovi Foci Kupa bajnokság 2. fordulója – erről számolt be a szövetség. Mint írják, a dunaújvárosi Aprók Háza Tagóvodájában rendezik az idei év második ovis megmérettetését. A város 11 tagóvodája, valamint a kulcsi, a rácalmási és újoncként a baracsi óvoda csapatai is indulnak a viadalon. A nyári időszak után a gyerekek már nagyon várják, hogy újra pattogjon a labda a focipályán, és hogy részt vehessenek ezen a sportnapon, ahol a mozgás öröme a legfontosabb cél. Ügyességi játékok, játszóházak teszik változatossá a foci bajnokság mellett a délelőttöt. Idén még egy alkalommal fogják megszervezni az Ovi Foci Kupát, ahol a végén természetesen a vándorkupa elnyerése a tét.

Az Ovi Focit megelőzően, szeptember 28-án, szerdán ugyancsak egy játékos-sportos napot tartanak az óvodásoknak. Ezt a Sportolj Dunaújváros! elnevezésű programsorozat keretében rendezi a Jövő Új-Városáért Egyesület. A gyerekek 9 órakor a felső Duna-parton, az Aratók-szobornál gyülekeznek. Innen átfutnak a Máltai Játszótérre, ahol vidám időtöltés veszi kezdetét. A víz fontosságáról hallgathatnak meg egy előadást a gyerekek. Minden óvoda hoz magával műanyag kupakokat, amelyeket közösen helyeznek el a műanyag gyűjtőbe. Az előadás után játszóház várja az óvodásokat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW