KezdőlapProgramPénteken lesz a Kutatók Éjszakája

Pénteken lesz a Kutatók Éjszakája

-

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Idén is szeptember utolsó hétvégéjén lehet bepillantani a különböző tudományterületek titkaiba- írják a sorozat honlapján. Szórakoztató, inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon és további játékos programokon keresztül minden korosztály megismerkedhet a tudományos kutatás számos új eredményével. A rendezvény legfontosabb célja, hogy a kutatók és fejlesztők sokszínű munkája vonzóvá váljon a fiatalok számára – fiúknak és lányoknak egyaránt.

A Kutatók Éjszakájához idén is csatlakozik a Dunaújvárosi Egyetem, amelynek során szeptember 30-án 18 órától bárki bepillanthat az alkalmazott tudományok világába. Az intézmény P, M, C épületeiben és a DUE TV stúdiójában lesznek megtalálhatóak a bemutatók. A részletes előadásokról a felsőoktatási intézményünk honlapján lehet tájékozódni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW