KezdőlapközlekedésFejér megye két legnépesebb városában folytatja terjeszkedését a Főtaxi

Fejér megye két legnépesebb városában folytatja terjeszkedését a Főtaxi

-

Budapest, Szombathely, a Velencei-tó és Pécs után Fejér megye két legnépesebb településén, Székesfehérváron és Dunaújvárosban is piacra lépett a Főtaxi. Ezzel immár öt vidéki nagyvárosban érhető el Magyarország egyik legnagyobb taxitársaságának magas színvonalú személyszállítási szolgáltatása, melynek részét képezi az elektromos autóflotta állomány is.

Folytatja Budapesten kívüli piaci jelenlétének erősítését a Főtaxi, amely Székesfehérvárra és Dunaújvárosra is kiterjesztette tevékenységét – a szolgáltatási terület a települések agglomerációját is magában foglalja. A pécsi és a szombathelyi modelltől eltérően Fejér megye két legnépesebb településén nem egy már meglévő taxitársaság vált nevet, hanem a helyben dolgozó, nagy tapasztalattal és helyismerettel rendelkező taxisok egyénileg csatlakoznak és viszik tovább tevékenységüket a Főtaxi brand alatt, autóikon főtaxis szabadjelzőt és matricákat használva.

Székesfehérváron november első hétvégéjén debütált a Főtaxi, Dunaújvárosban pedig ezt megelőzően 20 autóval indult el a szolgáltatás. Utóbbi flottában – összhangban a vállalat immár négy éve sikeresen működő Zöldút Programjával – több környezetkímélő, azaz plug-in hibrid és elektromos meghajtású jármű is megtalálható. Az első nap közel 60 fuvart szerveztek le a diszpécserek Dunaújvárosban, ami a település méretét tekintve rendkívül jó eredménynek számít.

„A Főtaxi az ország egyik legnagyobb taxitársaságaként az idén komoly erőforrásokat fordított arra, hogy növelje kiszolgálási területét. A földrajzi terjeszkedés részeként immár öt vidéki nagyvárosban, Szombathelyen, Velencén, Pécsett, Dunaújvárosban és Székesfehérváron is elérhetőek minőségi szolgáltatásaink, e területeken pedig közel 50 000 fuvart teljesítettünk eddig. Természetesen nem állunk meg itt, hiszen a célunk az, hogy a Főtaxi magas színvonalú szolgáltatásait, vagyis a tiszta, kiváló műszaki állapotú autókat, a rövid kiállási időt, a diszpécserszolgálatot és a taxirendelő applikációt minél több településen élvezhessék az utasok. Ezért azon dolgozunk, hogy országos hálózatot létrehozva hazánk minden nagyobb településén jelen legyünk, ennek jegyében pedig jövőre további városokat célzunk meg” – mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

DunaOnline

FREE
VIEW