-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Átadták a Sárbogárdi Rendőrkapitányság új épületét

Átadták a Sárbogárdi Rendőrkapitányság új épületét

Ünnepélyes keretek között vette birtokba a 90 fős állomány a kor igényeit kielégítő, színvonalas épületet.

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és Sárbogárd Város Önkormányzata együttműködése révén megkezdett kivitelezési munkálatok befejezésének eredményeként, 2023. február 14-én adták át a Sárbogárdon és vonzáskörzetében szolgáló rendőrök új munkaállomását.

Az ünnepségen beszédet mondott Rétvári Bence, a Belügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára és Varga Gábor országgyűlési képviselő. Az átadón jelen volt Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes és Szabó Vendel r. ezredes, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya.

A beruházásnak köszönhetően a kapitányság személyi állományának elhelyezésére ezidáig szolgáló, 2000 m2 telken álló 845 m2 ingatlan helyett egy minden igényt kielégítő, 4200 m2 területű ingatlanon 137 helyiségből álló, 2169 m2 alapterületű főépület részben fedett gépjármű- és kerékpártárolókkal áll rendelkezésre. A rendőrség életében elsőként telepítettek a helyszínre két darab elektromos gépjármű-töltőállomást is. A rendőrök immár a kor elvárásainak megfelelő épületben, korszerű körülmények között végezhetik munkájukat és szolgálhatják a lakosságot.

Az új létesítmény több mint két és fél milliárd forintos beruházásból valósult meg.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW