KezdőlapSportBajnokok Ligája: a legjobb négy között!

Bajnokok Ligája: a legjobb négy között!

-

Fotó: dfve.eu

A Dunaújváros bejutott a női vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe- írja az MTI. A magyar csapat a negyeddöntő szombati visszavágóján 9-8-ra nyert a vendég spanyol Mediterrani ellen, így – mivel a párharc első felvonásán idegenben 13-9-re diadalmaskodott – kettős győzelemmel lépett tovább. A sorozat négyes döntőjét március 31-én és április 1-jén rendezik, a helyszínt később jelölik ki.

Koszi Ferenc klubelnök a Dunaújvárosi Hírlapnak úgy nyilatkozott a mérkőzést követően, megint az volt a csúcs a lányok teljesítményében, hogy csapatként tudtak együtt dolgozni, a tizenhat évestől a válogatott játékosokig. Nagyon örül ennek a sikernek, nyilván már az van a fejében, miként tovább és mi lesz a négyes döntőben, ahonnan például kiesett az Olympiakosz, az egyik favorit. A klubelnök büszke az együttesre, de nem csak most, hanem már harminc éve. Hozzátette, időről időre új csapatot kell építeniük, az elején akkor rendre elkezdik temetni, mondván, mert elmentek a legjobbak, meg a gólszerzők, és itt maradunk a fiatalokkal. Ennek ellenére mindig sikerül felállniuk és ilyen nagyszerű pillanatokat szerezni önmaguknak, az értük szorítóknak és a magyar vízilabdának.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Képzési támogatásról szervez előadásokat a kamara

0
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara „A felnőttképzés jelenlegi rendszere és a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek bemutatása” címmel tájékoztató fórumot szervez április 30-án 10...
DunaOnline

FREE
VIEW