-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Óriási balesetveszély a Kallósban – Vigyázat!

Óriási balesetveszély a Kallósban – Vigyázat!

Tegnap írtunk róla, hogy egyirányúsítani fogják a Kallós Dezső utcát a Dózsa György út irányából. A cikkünk hatására óriási felháborodás tört ki a városban, majd ma délelőtt hirtelen életbe is léptették az új forgalmirendet. Véleményünk szerint, nem biztos, hogy szabályos, hiszen az utcában több cég telephelye is található, ahonnan többen hajtanak ki a Kallós Dezső utcába.

Délelőtt pont a helyszínen voltunk, amikor egy autó a megszokott módon közlekedett, és a vezetője csak a letakart lámpával találta szembe magát.

Szerintünk, ilyen nem fordulhatna elő, ebből is látszik, hogy gyorsan, kapkodva hozták meg a döntést, mielőtt még az összes jelzőtábla kikerült volna. Reggel a munkába érkezők még a régi forgalmirend szerint hajtottak be, majd most távozáskor szembesültek azzal, hogy mindez megváltozott.

A gépjárművezetők lehet, hogy olyan irányból érkeznek, ahol erről nincs figyelmeztető jelzés, illetve nincs meghatározva kötelező haladási irányt jelző tábla, ezért súlyosan balesetveszélyes helyzet alakulhat ki.

Nem tudjuk, hogy a DVG vezetése, Dunaújváros Önkormányzata, Szabó Zsolt, a terület jelenlegi még képviselője, vagy Mezei Zsolt alpolgármester felel-e ezért a kialakult helyzetért, de mindenesetre hatalmas felelőtlenség jellemzi ezt az elkapkodott döntést.

A mai napon készült felvételeket elküldtük egy közlekedési szakértőnek, akinek véleményével később jelentkezünk.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW