Connect with us

Kultúra

A színházban tett látogatást az alpolgármester

mm

Published

on

Intézménylátogatási sorozatán legutóbbi állomásaként a Bartók Kamaraszínházat kereste fel Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester.

Mint arról az önkormányzat honlapja beszámolt, a színházban Őze Áron igazgatóval beszéltek az intézmény terveiről, programjairól. Barta Endre kiemelte, hogy a járványügyi helyzetben a színház is egyike volt azon intézményeknek, akik felajánlották segítségüket az idősek ellátásában, akár a mintegy harminc főnyi dolgozói kollektívával, akár a teátrum használatában levő kisbuszok igénybe vételével, de nagy segítségükre voltak a Bartók munkatársai a maszkok beszerzésében. Őze Áron azt mondta, példamutató fegyelemmel és kitartással várta ki közönségük azt, hogy újra látogathassák az intézményt. Megköszönte az érdeklődést, amelyet a hetente kétszer szervezett online előadásaik iránt mutattak a látogatók. A bérletes előadásaikat mindenképpen pótolják, ennek megfelelően három alkalommal játszották az Utánképzés ittas vezetőknek című darabot, emellett a Bartók Ligetben egy elkerített nézőtérrel, korlátozott néző számmal háromszor játszották Az őz című előadást.

Pénteken Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés irodalmi estje lesz a ligetben, július 31-én pedig a Hajmeresztő című darabot adják elő a szabadtéri színpadon. Augusztus 7-én a Sándor Mátyás című musical háromnegyed órás összeállításával kedveskednek az érdeklődőknek- ezt a műsort ingyenesen lehet megtekinteni, az előzetes regisztrációt követően.

Hirdetés