Elérhetőek vagyunk:

Közélet

Áldatlan körülmények, és egy újabb ígéret

mm

Megjelent:

on

Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja arról tájékoztatta a lakosságot, hogy pénteken több, mint 40 új parkolóhelyet adtak át a Római városrészen, a víztorony szomszédságában, az egykori gördeszkapálya helyén.

Hírportálunk a mai napon a helyszínen járt, ahol ezeket az áldatlan körülményeket örökíthette meg.

Áldatlan körülmények, és egy újabb ígéret

Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja arról tájékoztatta a lakosságot, az pénteken több, mint 40 új parkolóhelyet adtak át a Római városrészen, a víztorony szomszédságában, az egykori gördeszkapálya helyén. Hírportálunk a mai napon a helyszínen járt, ahol ezeket az áldatlan körülményeket örökíthette meg.A honlap cikkében azonban Mezei Zsolt alpolgármester elmondta, hogy a tervek szerint ezen a területen ősszel építkezés kezdődik, így a mostani parkoló csak ideiglenes jellegű, az új beruházásnak azonban új parkolók is részei lesznek. Ennek részleteiről később lesz részletes tájékoztatás.

Közzétette: DunaOnline Hírportál – 2020. június 16., kedd

A honlap cikkében azonban Mezei Zsolt alpolgármester elmondta, hogy a tervek szerint ezen a területen ősszel építkezés kezdődik, így a mostani parkoló csak ideiglenes jellegű, az új beruházásnak azonban új parkolók is részei lesznek. Ennek részleteiről később lesz részletes tájékoztatás.

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW