Connect with us

Közélet

Az Acélbikák saját maguk üzemeltetik a jégcsarnokot

mm

Published

on

Amióta az eszemet tudom, különböző sportágak mindennapi életét befolyásolta a létesítményhelyzet.

Dunaújvárosban az utóbbi évtizedekben ezzel nem volt gond, mert vagy a Dunai Vasmű, vagy az önkormányzat, vagy ketten közösen fenntartották a létesítményeket. Mára azonban változott a helyzet. Információink szerint az önkormányzat nem tudja fenntartani a létesítményeket, hogy ennek mi az oka, nem tudni, de a jelek szerint április elsejétől bezárnak a létesítmények. Hogy mi lesz a sok gyermekkel, akik sportolnának, nem tudni. Az azonban bizonyos, hogy Azari Zsolt, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak első embere legutóbb ezt a közleményt hozta nyilvánosságra.

Azari Zsolt bizakodó, jégcsarnokot is üzemeltetnek már
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

„Szeretnék mindenkit tájékoztatni arról, hogy a múlt hét pénteken megállapodtam Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatával arról, hogy 2021. július 1-től a Dunaújvárosi Jégkorong Kft. fogja átvenni a Dunaújvárosi Jégcsarnok üzemeltetését. Természetesen a megállapodást még pontosítani kell a közeljövőben, de ígérem, hogy minden változásról pontosan foglak értesíteni benneteket. Sziasztok, hajrá Acélbikák!”
Ugyancsak háttér-információ: a hokisoknak nem volt más választásuk, vagy kezükbe veszik az ügyet, vagy nincs jég a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Szerző: Agárdy Csaba Forrás: Duol.hu

Hirdetés