Elérhetőek vagyunk:

Közélet

Az igazmondó politikus

mm

Megjelent:

on

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia 2020. május 28-án megtartott sajtótájékoztatóján Barta Endre Dunaújváros Megyei Jogú Város humán ügyekért felelős alpolgármestere elsősorban annak örült, hogy a politika elkezdett kivonulni kézilabda mögül, és a jövőben valóban a sportról szól majd minden.

“Úgy szeretnénk a jövőben is megmutatni azt, hogy Dunaújváros a nemzet sportvárosa, hogy ne a politikáról, hanem a sportról, a sportolókról szóljon ez a történet”

Ennek a dicséretes törekvésnek ellentmond, hogy DMJV július 16-án megtartott közgyűlésének sürgősségi napirendi pontjaként a DKKA Felügyelő Bizottság tagságáról lemondó Kósa Gábor helyett, azonos megbízási díjért (információink szerint 30 000 Ft/hó) Barta Endrét választották a bizottság tagjának.

Az igazmondó politikus

Közzétette: DunaOnline Hírportál – 2020. július 21., kedd

Bár azt nem tudjuk, mennyire törvényes ez a kinevezés, hiszen Pintér Tamás polgármester „hadarása” szerint, – amit megszavazott a közgyűlés – a megbízás 2020. július 17-től 2020. május 31-ig tart.

Természetesen erről, – ahogy a milliárdos „Médiarendszer üzemeltetéséről” – egyetlen a városlakók pénzéből finanszírozott médium sem számolt be. Az önkormányzat honlapján található DKKA dokumentum megnyitásakor pedig véletlenül (?) a DVG Zrt. anyagát láthatjuk.

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW