Connect with us

Kékfény

Baleset szemtanúinak jelentkezését várják

mm

Published

on

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 30-án 11 óra 15 perckor egy ismeretlen típusú és hatósági rendszámú gépkocsi vezetője Dunaújvárosban, a Dózsa György úton a belváros irányába közlekedett, majd a Szórád Márton úton található kereszteződésben a Piac tér irányába jobbra fordult. A gépjármű sofőrje kanyarodási manővere során nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki – a kijelölt kerékpárúton – a Szórád Márton úton a 6-os számú főút irányába közlekedett, és elsodorta őt. A kerékpáros az ütközés következtében megsérült. A gépkocsi vezetője az ütközést követően adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555 -111-es “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon.

police.hu

Hirdetés