Connect with us

Dunaferr

Dunaferr ügy: reagált Kubatov Gábor a mai jobbik vádakra

mm

Published

on

Fotó: pestisracok.hu

Ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót városunkban Stummer János az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke, valamint Kálló Gergely a térség országgyűlési képviselője.

Stummer János arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább a dunaújvárosi embereket”. Stummer János szerint Kubatov Gábor és a Fidesz áll a pénteki akció mögött.

Kubatov Gábor ma este reagált hivatalos közösségi oldalán Stummer János és Kálló Gergely szavaira.

“Kérem, ne haragudjanak, ez a poszt elsősorban most nem önöknek, hanem a jobbikos Stummer Jánosnak fog szólni, aki azt hiszem, a véletlenek szerencsétlen egybeesése nyomán került a Nemzetbiztonsági bizottság élére.Önök pedig szeretném, ha itt és most a tanúim lennének.Stummer azzal vádolt meg engem, hogy „zsoldosseregeket“ küldtem a Dunai Vasműhöz.A valóság ezzel szemben az, hogy az ügyhöz nekem semmi, de semmi közöm.De tudják, hogy megy ez: akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát. Az egyre mélyebbre süllyedő Jobbikot és a balliberális pártokat – a kommunista gazdáikkal együtt – már csak a polgári-nemzeti oldal iránti gyűlölet tartja össze.Ami pedig Stummert illeti: nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem.Ha nem vették volna észre, Dunaújvárosban azóta van veszélyben a helyiek nyugalma és békéje, valamint százak munkahelye, amióta a gyurcsányisták a jobbikosokkal karöltve átvették a város irányítását.” – írta Kubatov Gábor.

Hirdetés