Elérhetőek vagyunk:

Kékfény

Fokozottan ellenőrzik a sofőröket a rendőrök a nyáron is

mm

Megjelent:

on

A nyári időszakban is fontos a közutak zavartalan forgalma, ezért a rendőrök fokozott prevenciós tevékenységet látnak el Fejér megyében is, így városunkban is.

Kiemelt figyelmet fordítanak a közutak forgalmának ellenőrzésére, a közlekedés során elkövetett jogsértések felderítésére, megszüntetésére. Az egyenruhások ellenőrzik a közlekedési szabályok megtartását, kiszűrik a jogsértőket, és intézkednek velük szemben. A közutak biztonságát és mások életét veszélyeztetők egész nyáron határozott rendőri fellépésre számíthatnak a megye illetékességi területén. Különösen igaz ez a gyorshajtókra, az ittas járművezetőkre, valamint a követési távolságot és az előzést tiltó táblákat figyelmen kívül hagyó tehergépjármű-vezetőkre.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra is odafigyelve, kellő toleranciát és empátiát tanúsítva vesznek részt a közlekedésben.

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW