Elérhetőek vagyunk:

Közélet

Folytatja vállalkozói előadássorozatát az egyetem

mm

Megjelent:

on

A Dunaújvárosi Egyetem egyik előadássorozatának, a Legyél Te is vállalkozó programnak legutóbb június 25-én volt előadása, digitális platformon.

Tancsa István, tréning és rendezvényszervezés szakértő volt a vendég, aki elmondta saját cége bemutatásán keresztül, abban segítik megrendelőiket, hogy felszabadultan tudják élvezni a rendezvényt, amin részt vesznek. Az elmúlt 20 év alatt, 350 céges megrendelésük volt, ebből 260 visszatérő ügyfél lett. A többségüknek személyre szabott programot dolgoztak ki, visszajelzésük alapján ez volt a sikereik legfőbb titka. Ügyfeleik a média, a pénzügyi szektor, a termelői és a szolgáltatói szféra jeles képviselői. A hallgatóság belátást kapott, hogy mi az a döntés amikor az ember ott hagy egy sikeres vezetői pozíciót egy multinacionális cégnél és önálló vállalkozásba fog.

Többek között szó esett a motiváció fontosságáról a vállalkozóvá válás során, és, hogy kinek ajánlható a vállalkozói forma és kinek nem. Az egyetem folytatja ezen előadássorozatát, amely egy EFOP-os program keretében valósul meg.

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW