Elérhetőek vagyunk:

Kékfény

Indul a „Táblavadászat” Dunaújvárosban

mm

Megjelent:

on

Hagyományosan a lakossággal együttműködve hirdette meg őszi “Táblavadász” akcióját a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a biztonságos közlekedés jegyében az idei évben is meghirdette a „Tegyünk együtt a balesetmentes közlekedésért” elnevezésű programot.

A kezdeményezés idén is lehetőséget teremt a közlekedés minden résztvevőjének arra, hogy a Dunaújvárost és térségét érintő közúti jelzésekkel kapcsolatos problémákat, hiányosságokat, anomáliákat jelezzék a Baleset-megelőzési Bizottság felé, egyúttal a lakossági együttműködés révén csökkenjen a közúti közlekedési balesetek száma.

A szervezők 2020. november 30-ig, elektronikus formában, a  tablavadasz2020@gmail.com e-mail címre várják a lakosság fényképfelvétellel és rövid indoklással ellátott közúti jelzésekkel kapcsolatos észrevételeit.  Az akcióban résztvevők az elektronikus levélhez csatolják a közlekedési jelzőtábla fotóját, a beazonosításhoz szükséges helyszín pontos leírását, valamint a táblavadász bejelentő nevét.  A szakemberek a beküldött észrevételek mindegyikét vizsgálják, szükség esetén akár helyszíni bejárást is tartanak.

A leghasznosabb észrevétel beküldője ajándéktárgy díjazásban részesül.

police.hu

Hirdetés