Elérhetőek vagyunk:

Közélet

Ingyenes angol tanfolyamot indít az egyetem

mm

Megjelent:

on

A vírus okozta változások ellenére sem feledkezik meg hallgatóik kompetenciafejlesztéséről a Dunaújvárosi Egyetem, így nyáron újra lesz ingyenes angol nyelvtanfolyam.

Az intézmény arról számolt be, hogy számos szolgáltatásával kívánja leendő, valamint felsőoktatási szakképzéses hallgatóiból kihozni a maximumot, hogy egyetemi éveik alatt is sikeresek legyenek. A résztvevőknek nyolc – tíz fős csoportokban, 60 órás képzéssel, heti 2×2 óra intenzitással a Dunaújvárosi Egyetem campusán és digitális online formában lesz alkalmuk teljesen díjmentesen fejleszteni meglévő tudásukat. Az elmúlt években számos tanfolyamot indított az intézmény, amelyeknek sikerességét jól mutatja, hogy a kurzuson résztvevő személyek nem sokkal a végzést követően örömmel jelezték az oktatóknak, hogy sikeres nyelvvizsgát tettek. A felvétel és a csoportok kialakítása az előzetes szintfelmérő és a jelentkezési sorrend alapján kerül kialakításra.

Jelentkezni a pályázati iroda email címén lehet, a regisztrációs határidő augusztus 5. A felkészítőre, amely egy EFOP-os pályázat keretében valósul meg, nem csak középiskolás, gimnáziumos tanulókat várnak. A tanfolyamok kezdéséről és az időpontokról a jelentkezőkkel később egyeztetnek.

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW