Elérhetőek vagyunk:

Kékfény

Ittasan okozott balesetet Dunaújvárosban

mm

Megjelent:

on

Székesfehérváron súlyos testi sértés, Vértesacsán eltűnés miatt, Dunaújvárosban pedig ittasan balesetet okozó járművezetővel szemben történt rendőri intézkedések.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 29-én éjszaka gyanúsítottként hallgattak ki egy 22 éves helyi lakost, aki nem sokkal korábban Székesfehérváron, egy Piac téri parkolóban ököllel megütött egy nőt, akinek eltörött az orrcsontja. Az erőszakos férfit a járőrök elfogták. Ellene súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Eltűnés miatt, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság által körözött fiatalokat találtak meg a bicskei járőrök 2020. június 29-én délelőtt, Vértesacsán. A 13 éves lány és a 16 éves fiú engedély nélkül voltak távol lakóotthonuktól. A rendőrök biztonságba helyezték őket, majd meghallgatásukat követően nevelőiknek átadták.

Dunaújvárosban, a Papírgyári úton, 2020. június 29-én 14 órakor egy nyerges vontatóval közlekedő 56 éves nyíregyházi lakos meg akart fordulni, azonban a manőver során a jármű bal elejével egy, az úttest szélén parkoló autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelő rendőrök ellenőrizték a balesetet okozó sofőr ittasságát is, melynek során az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit további mintavételre a rendőrségre előállították, a vezetői engedélyét pedig elvették. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntető feljelentést tettek, továbbá a balesetokozás miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

police.hu

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW