Connect with us

Politika

„Leszögezném, Ön valamit nagyon félreértett”

mm

Published

on

Jobb Gyula, Kulcs polgármestere is reagált Kálló Gergely közösségi portálra tett bejegyzéseire

Kulcs – Mint azt pénteki lapszámunkban megírtuk, Kálló Gergely országgyűlési képviselő nevével és a Jobbik finanszírozásában több olyan hirdetési poszt is megjelent a Facebookon, amelyek a környező településeket, az ott élőket szólítja meg. Iváncsa polgármesterének és Ercsi egyik önkormányzati képviselőjének reakcióját a pénteki DH-ban közöltük. Most mutatjuk Jobb Gyula, Kulcs polgármesterének reakcióját.

„Tisztelt Kálló Gergely Képviselő Úr!

Kollégáim hívták fel a figyelmemet az Ön által közzétett, amúgy egy felelős politikushoz méltatlan bejegyzésre. Erre reagálok néhány mondatban, eloszlatva ezzel a félreértéseket, amelyeket könnyen elkerülhetett volna, ha utánanéz a dolgoknak, és a hivatalos utat választva tájékozódott volna Kulcs helyzetével kapcsolatban.

Ön arra utal, hogy a helyi adóbevételek elvétele milyen nehéz helyzetbe hozta településünket. Mindjárt az elején leszögezném, hogy Ön valamit nagyon félreértett. A kormány nem vett el semmit Kulcstól és a kulcsiaktól. Azzal, hogy az iparűzési adók egy részét a településen működő vállalkozásoknál hagyja, segítő kezet nyújt a koronavírus-járvány idején hozott óvintézkedések miatt nehéz helyzetbe került kisvállalkozóknak, hiszen ez az összeg náluk marad. Mindamellett felháborítónak tartom, hogy településünk lakóit pártpolitikai céljaik érdekében megpróbálják belevonni egy rendkívül méltatlan, hangulatkeltő politikai kampányba. Ha szentelt volna rá a drága idejéből, hogy felkeressen, személyesen tájékoztattam volna a tavalyi és az idei évben megvalósult és a folyamatban lévő fejlesztéseinkről. Az elmúlt két esztendőben elnyert jelentős pályázati forrásoknak, a kormányzati támogatásnak és a képviselőtársaimmal, valamint a hivatal dolgozóival végzett áldozatos munkának köszönhetően Kulcs épül, szépül és fejlődik.

Ezekről személyesen is meggyőződhet, ha ellátogat hozzánk, de természetesen Kulcs hivatalos Facebook- és weboldalán is utánanézhet a tényeknek. És itt szó sincs politikáról, a 2019-ben felálló jelenlegi testület tagjai, valamint jómagam remekül tudunk együtt dolgozni a település érdekeit szem előtt tartva, párthovatartozástól függetlenül.

Tisztelettel: Jobb Gyula polgármester.”

Szerző: Brousil Csaba Forrás: Duol.hu

Hirdetés