Connect with us

Kultúra

Nyári tábort szervez az MMK

mm

Published

on

Illusztráció

Idén a táborok szervezése és működtetése során különös figyelmet kell fordítani a járványügyi szabályok szigorú betartására- írja a Fejér Megyei Kormányhivatal.

A szervezőknek a területileg illetékes Népegészségügyi Osztályok felé kell jelezniük a tábort, ebben nincs változás a korábbi évekhez képest. A biztonság érdekében az érkezőknek – 18 év alattiak esetében a gondviselőjüknek – nyilatkozniuk szükséges a táborban résztvevő egészségi állapotáról. Ezeken előírásokat is betartva szervezi meg idén is a már hagyományos Alkotás és játék a szabadban elnevezésű nyári táborát a Munkásművelődési Központ. Június 22-től augusztus 14-ig, heti turnusokban várják a 6 éven felüli fiatalokat.

Minden hétköznap 8 órától 16 óráig tart a tábor. A változatos kézműves foglalkozások, játékok, sportolás, mese és színházi előadás mellett napi kétszeri étkezést biztosítanak a gyerekeknek. Jelentkezni az MMK telefonos elérhetőségén lehet. A kialakult egészségügyi korlátozások miatt a táborban való részvétel feltétele a tagdíj előzetes befizetése, illetve egy egészségügyi nyilatkozat kitöltése. Most rendhagyó módon, ezúttal csak heti turnusokra lehet jelentkezni, egy-egy napra nem.

Hirdetés