Connect with us

Program

Programokkal készül a gyermekkönyvtár

mm

Published

on

A József Attila Könyvtár gyermekkönyvtára arról számolt be, hogy holnap, azaz november 10-én tartja a Szóforgató-Betűvető irodalmi vetélkedőjének díjátadó ünnepségét, amelyen Kertész Erzsi írónő adja át az elismeréseket a legjobbaknak.

Előzetes programismertetőként a gyermekkönyvtár vázolta, hogy december 4-én rendezik meg a mesemondó gyerekek találkozóját, amelyet idén rendhagyó módon, az online térben zajlik majd. December 4-ig várják a legfeljebb 4 perces mesefelvételeket, a zsűri pedig Aranyalma-díjjal jutalmazza a legkiválóbb mesemondókat. December 10-én lesz az Olvasópróba sorozatuk eredményhirdetése FinyPetra írónővel. Közben felmérik az igényeket: januártól a Merlin Ház szervezésében robotika foglalkozásokat indítanának az intézményben.

Megfelelő számú jelentkező esetén indulna a foglalkozás, ahol olyan témákat érintenének, mint például a Lego robotok, a 3D-s tervezés, drónok, mikrokontrollerek, elektronikus építőkészletek. A könyvtár hangsúlyozza azt is, hogy a járványügyi helyzettől függően változhatnak programjaik.

Hirdetés