Elérhetőek vagyunk:

Közélet

Teljes üzemmódra vált a könyvtár

mm

Megjelent:

on

A József Attila Könyvtárban a karantén utáni átmeneti időszaka lezárul, és június 29-től az egészségügyi és távolságtartási szabályok betartása mellett szolgáltatási korlátozások nélkül, teljes nyitvatartással üzemel az intézmény.

A könyvtár tájékoztatása alapján, hétfőtől újra látogatható az olvasóterem, a folyóirat-olvasó, a játszó szoba és a megújult tinisarok. A központi könyvtár az idei évben nem vezeti be a rövidített nyári nyitvatartást, egész nyáron a szokásos nyitvatartási rendben várják látogatókat, vagyis hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9-től 18:30-ig, csütörtökönként pedig 13 és 17 óra között. A gyermekkönyvtár a teljes nyári időszakban szünidei, hosszabbított nyitvatartással várja a gyermekeket. Itt újra lesz lehetőség mesére, olvasásra, közös játékra.  A karantén idejére bezárt Bogyó Babóca kiállítás szeptember 30-ig meghosszabbított határidővel ismét látogatható, a kiállításhoz kapcsolódóan júliustól mesés tárlatvezetések indulnak bejelentkezés esetén.

A Béke Fiókkönyvtár is nyitja kapuit. Június 29-től a megszokott rendben várják a fiókkönyvtár olvasóit. Az idei évben lejárt tagságú olvasóik tagsági viszonyát szeptemberig meghosszabbították. A még le nem járt éves tagságok időtartamát a kiesett szolgáltatási időre való tekintettel 3 hónappal meghosszabbítják. A karantén idején az olvasóknál lévő könyvekre július 17-ig késedelmi díjat nem számolnak fel. Új könyvtári nyilvántartási-kölcsönzési rendszert vezettek be. Június 29-től elérhető lesz az olvasóknak a megújult katalógusuk, az előjegyzésre, hosszabbításra alkalmas új olvasói felület.

Hirdetés

DunaOnline.hu

FREE
VIEW