Connect with us

Kultúra

Zenés meséléssel folytatódik a Bartók Liget

mm

Published

on

Az Őz című előadás után egy mesélős este következik a Bartók Liget programkínálatában a Grecsó- Hrutka Tandem jóvoltából.

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert a különleges alkalmakon a Tandem zenekarrá egyesül, hogy lebegtessen a hangzással, és a szívmelengetően énekelt verseken túl megmarad a személyesség is: megrázó, felemelő és könnyed családi történetek szólítják meg egymást és a dalokat.

Mint egy olyan családi asztalnál, ahol három-négy generáció élvezi az együttlét örömét, és a régi adomák után dalt kíván a szív. Egy olyan kiváló dalszerző, énekes-zeneszerzővel, mint Hrutka Róbert, aki színészlemezek tucatjai és lélekemelő filmzenék után most akusztikus, játékosan rusztikus, mégis érett oldalát mutatja meg. És a mai középgeneráció kiemelkedő írójával, Grecsó Krisztiánnal, aki évtizedek után talált vissza az énekelt darabok segítségével a vershez, de aki ezen az estén sem hűtlen kedves formájához: a meséléshez. A műsoruk július 24-én lesz, amelyre lehet jegyet váltani. Rossz idő esetén július 26-án lesz program.

A nyarat egyébként egy izgalmas krimivel, a Hajmeresztővel dobják fel július 31-én és augusztus 7-én egy kedvcsinálót mutatnak be a készülő Sándor Mátyás musical ősbemutatójából.

Hirdetés