KezdőlapKözéletFarsang a Vasvári iskolában

Farsang a Vasvári iskolában

-

Zsúfolásig megtelt a Vasvári iskola tornaterme múlt pénteken délután: többek között szuperhősök, varázslók, királylányok vonultak fel annak érdekében, hogy egy játékos, vidám délután során elűzzék a telet.

Nagy hagyománya van a farsangi mulatságnak a Vasvári Pál Általános Iskolában is. A felsősöknek két héttel ezelőtt szervezték meg a beöltözős bulit, az alsósok dzsemborija pedig múlt pénteken volt. Csordultig telt meg a tornaterem telis-tele szuperhősökkel, képregényszereplőkkel, filmes karakterekkel, de persze olyan elmaradhatatlan alakok is előbukkantak a tömegben, mint például a boszorkány, a tündér, a királylány és a katona. Zsúfolásig megtelt a Vasvári iskola tornaterme múlt pénteken délután: többek között szuperhősök, varázslók, királylányok vonultak fel annak érdekében, hogy egy játékos, vidám délután során elűzzék a telet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szolgálati Jelet adományoztak a katasztrófavédelem három munkatársának

0
Tíz éves hivatásos tűzoltói szolgálat elismeréseként Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter három Fejér vármegyei tűzoltónak- adta hírül a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW