KezdőlapKözéletFarsang a Vasvári iskolában

Farsang a Vasvári iskolában

-

-Hirdetés-

Zsúfolásig megtelt a Vasvári iskola tornaterme múlt pénteken délután: többek között szuperhősök, varázslók, királylányok vonultak fel annak érdekében, hogy egy játékos, vidám délután során elűzzék a telet.

Nagy hagyománya van a farsangi mulatságnak a Vasvári Pál Általános Iskolában is. A felsősöknek két héttel ezelőtt szervezték meg a beöltözős bulit, az alsósok dzsemborija pedig múlt pénteken volt. Csordultig telt meg a tornaterem telis-tele szuperhősökkel, képregényszereplőkkel, filmes karakterekkel, de persze olyan elmaradhatatlan alakok is előbukkantak a tömegben, mint például a boszorkány, a tündér, a királylány és a katona. Zsúfolásig megtelt a Vasvári iskola tornaterme múlt pénteken délután: többek között szuperhősök, varázslók, királylányok vonultak fel annak érdekében, hogy egy játékos, vidám délután során elűzzék a telet.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW