KezdőlapGazdaságMagyarországi terveiről tárgyalt Palkovics Lászlóval a Huawei

Magyarországi terveiről tárgyalt Palkovics Lászlóval a Huawei

-

Az ötödik generációs mobilhálózatok bevezetéséről és a Huawei Technologies magyarországi terveiről egyeztetett a vállalat Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel szerdán Budapesten – közölte a Huawei az MTI-vel.

A cég közleménye szerint a találkozón a miniszter kiemelte, hogy a magyar piac továbbra is nyitott a Huawei teljes részvétele felé az 5G technológia magyarországi kiépítésében.
A találkozón szó volt az 5G magyarországi bevezetéséről, felhasználási és biztonsági követelményeiről, valamint a magyar kutatás-fejlesztési lehetőségekről, a felhő infrastruktúra és a kiberbiztonság területén – írták a közleményben.
A Huawei vezetői és Palkovics László tárgyalt a vállalat digitális tudásának és képességeinek transzferéről.  A Huawei közölte, a miniszter a vállalat körül kialakult, nyugati vitáról azt mondta: „igazoltnak látjuk és fenntartjuk eddigi álláspontunkat, amely a kiberbiztonságot nem politikai kérdésként, hanem technológiaiként kezeli. A hazai piac továbbra is nyitott a cég teljes körű részvétele felé az 5G technológia hazai kiépítésében”.

-mti-

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW