KezdőlapKözéletMosoly és bronz

Mosoly és bronz

-

A Wesley Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola növendékei két megmérettetésen is részt vettek az elmúlt hétvégén. A kiváló eredményekről Kurina Laura, az iskola igazgatónője számolt be nekünk.

Az egyik a Budapesten megrendezett VII. Detvay Zsuzsanna emlékverseny volt, amelyre Improvizációs és Gyermekkoreográfus kategóriában lehetett nevezni. A dunaújvárosi intézmény először vett részt ezen a versenyen: Schneider Boróka, kisjunior, improvizációs kategóriában indult és Mosolydíjjal jutalmazták az általa előadott produkciót. Ennél a versenynél egyébként 1-2 perc hosszúságú, előre összeállított zeneszámok közül választhatja ki a versenyző a bemelegítés alatt azt, hogy mire fog majd táncolni. Íme Boróka díjnyertes improvizációs tánca:

Szintén március 1-jén rendezték meg Veszprémben a már hagyományos Connector Táncfesztivált, amelyen Rozman Ildikó felkészítő tanár csapata bronzminősítést érdemelt ki. A formáció tagjai: Gévai Laura Effi, Kovács Luca, Lakatos Lili, Németh Hanna, Szilágyi Viktória és Sztojka Eszter Violetta.

Forrás: Wesley Da Capo Művészeti Iskola Facebook-oldala
-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW