KezdőlapKözéletDíjazták az egyetemet

Díjazták az egyetemet

-

Dr. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke díjazta a Dunaújvárosi Egyetemet a Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíjprogram 2019/2020. tanévben való lebonyolításáért.

A pályázat célja, hogy az egyetem és az MNB együttműködése keretében a gazdálkodási és menedzsment BA szak képzésében tanulmányaikat folytató nappali munkarendű, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, állami ösztöndíjas, vagy önköltséges finanszírozási formában tanuló hallgatók tanulmányait a tanulmányi eredményük alapján ösztöndíj formájában támogassa. A program évente pályázható a jól tanuló gazdálkodási- és menedzsment alapszakos hallgatók számára. Legfeljebb 3 olyan hallgató kaphatja meg az ösztöndíjat, aki a meghatározott időszakban valamilyen tudományos, egyéb szakmai, továbbá közösségi tevékenységet végez. A Dunaújvárosi Egyetem immáron harmadik tanéve végzi sikeresen az ösztöndíjprogram lebonyolítását.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW