KezdőlapEgészségMarad a látogatási tilalom a kórházban

Marad a látogatási tilalom a kórházban

-

Bár az országos eredmények csökkenést mutatnak, Fejér megyében tovább nőtt az influenzaszerű-betegedéssel orvoshoz fordulók száma.

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján február 24. és március 1. között 38 ezer betegnél jelentkeztek influenzaszerű tünetek, amely kevesebb, mint az előző héten. Viszont nyolc megyében, köztük nálunk is emelkedett ez a szám, a járványügyi küszöbérték felett van. Éppen ezért a Szent Pantaleon Kórház az ÁNTSZ-től kapott tájékoztatás alapján, dr. Krisztián Erika megyei tiszti főorvos javaslatára a január 24-étől elrendelt teljes körű látogatási tilalmat még fenntartja a kórházban fekvő műtéten átesett, illetve legyengült védekezőképességű betegek, gyermekek, kismamák védelme érdekében. Kérik a betegek hozzátartozóit, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be az ide vonatkozó korlátozó intézkedéseket. Egyedi és méltányolható esetekben az adott osztályvezető főorvos, vagy a helyettese mentesítést adhat a tilalom alól. Amint a megbetegedések száma a járványügyi kritikus szint alá esik, a látogatási tilalmat visszavonják. A kórház területén lévő járóbeteg szakrendelések a látogatási tilalom ideje alatt is a megszokott rend szerint működnek.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harminckétezer járművet ellenőriztek a vármegyei rendőrök a Speedmarathon során

0
A ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én reggel 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a rendőrség, ez volt a Speedamarthon nevű akció. A lakosság aktív...
DunaOnline

FREE
VIEW