KezdőlapEgészségMarad a látogatási tilalom a kórházban

Marad a látogatási tilalom a kórházban

-

-Hirdetés-

Bár az országos eredmények csökkenést mutatnak, Fejér megyében tovább nőtt az influenzaszerű-betegedéssel orvoshoz fordulók száma.

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján február 24. és március 1. között 38 ezer betegnél jelentkeztek influenzaszerű tünetek, amely kevesebb, mint az előző héten. Viszont nyolc megyében, köztük nálunk is emelkedett ez a szám, a járványügyi küszöbérték felett van. Éppen ezért a Szent Pantaleon Kórház az ÁNTSZ-től kapott tájékoztatás alapján, dr. Krisztián Erika megyei tiszti főorvos javaslatára a január 24-étől elrendelt teljes körű látogatási tilalmat még fenntartja a kórházban fekvő műtéten átesett, illetve legyengült védekezőképességű betegek, gyermekek, kismamák védelme érdekében. Kérik a betegek hozzátartozóit, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be az ide vonatkozó korlátozó intézkedéseket. Egyedi és méltányolható esetekben az adott osztályvezető főorvos, vagy a helyettese mentesítést adhat a tilalom alól. Amint a megbetegedések száma a járványügyi kritikus szint alá esik, a látogatási tilalmat visszavonják. A kórház területén lévő járóbeteg szakrendelések a látogatási tilalom ideje alatt is a megszokott rend szerint működnek.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Véradás lesz az MMK-ban

0
Városunkban legközelebb december 5-én, kedden 14 és 18 óra között tartanak véradást, mégpedig a Munkásművelődési Központban. Az önkéntesektől azt kérik a szervezők, hogy vigyék...
DunaOnline

FREE
VIEW