KezdőlapKözéletKoronavírus: Elmarad a közgyűlés, nincs még helyi fertőzött

Koronavírus: Elmarad a közgyűlés, nincs még helyi fertőzött

-

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatása szerint a jövő hétre tervezett Bizottsági ülések és a közgyűlés elmarad.

A Városházán hétfőn a megszokott rendben történik az ügyfélfogadás, azonban mindenkit arra kérnek, hogy amennyiben teheti, akkor az ügyintézést halassza későbbre, vagy telefonon és elektronikus úton intézze azt.

Pénteken kora délutáni adatok szerint továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg Dunaújvárosban vagy környékén.

” Az elmúlt napokban Dunaújvárosban is volt már gyanús eset, mostanáig azonban mindegyikről kiderült, hogy NEM koronavírus-fertőzésről volt szó. Ha lesz olyan, akinél igazolják a fertőzést, őket Budapestre, a Szent László Kórházba szállítják „

A Medgyesi Miklós sajtószóvivő is külön kiemelte, amit mi is hangsúlyozunk, hogy csakis hivatalos forrásból tájékozódjanak! A közösségi médiában terjedő információk sokszor nem hivatalos helyről származik, így nagyon sok a valótlan hír!

Javasoljuk, hogy egy adott híroldalon ellenőrizzék az Impresszum oldalon lévő információkat és a hazánkban érvényben lévő törvények értelmében NMHH nyilvántartásba vételi számmal kell rendelkeznie, ahol ilyen információk nem állnak rendelkezésre, azt kezeljék az ott megjelenő híreket óvatosan!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kezdődnek a ballagások

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum arról adott hírt, hogy végzős kollégista diákjaikat április 23-án búcsúztatták el. Az ünnepség a hagyományoknak megfelelően zajlott. A rövid műsor...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW