KezdőlapKözéletDunaújváros: Bezárnak az óvodák

Dunaújváros: Bezárnak az óvodák

-

17:05 Dunaújváros vezetése úgy döntött, hogy 2020.március 17-től bezárja az óvodákat.

Frissítés! 17:30

Dunaujvaros.hu:

Keddtől csak ügyeletet tartanak dunaújvárosi bölcsődék, óvodák

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében Pintér Tamás polgármester a következő döntést hozta: a dunaújvárosi bölcsődék és óvodák hétfőn a szokott módon üzemelnek, keddtől azonban az intézmények zárva tartanak. Ügyeletet tart a Zengő-Bongó Bölcsőde, valamint a Bóbita és az Aprók Háza Óvoda. Az ügyeletes intézmények csak azokat a gyermekeket fogadják, akiknek szülei büntetőjogi felelősségük tudatában nyilatkoznak arról, hogy a gyermek nem járt külföldön és nem beteg. Az intézmények részére szájmaszkot és hőmérőt biztosít az önkormányzat. Pintér Tamás vezetésével minden nap ülésezik a városvezetés és állandó a kapcsolat a védekezésben résztvevő szakemberekkel, intézményekkel.

„Vasárnapi adatok szerint továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg Dunaújvárosban vagy környékén. Szeretnénk azonban ha mindenki komolyan venné a megelőzést, ezért legyen mindenki számára egyértelmű: nem lesz ez mindig így, a járvány Dunaújvárost sem fogja elkerülni. Az, hogy milyen mértékben érinti majd városunkat a járvány az, az itt élőkön is múlik.”

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW