KezdőlapKözéletDunaújvárosban a keddi adatok szerint sincs fertőzött

Dunaújvárosban a keddi adatok szerint sincs fertőzött

-

Keddi adatok szerint Dunaújvárosban nincs koronavírussal fertőzött beteg. Házi karanténban jelenleg 11-en tartózkodnak.

Az önkormányzat keddi összefoglalójából kiderül, hogy eddig nincs fertőzött városunk területén. Továbbra is arra kérnek mindenkit, hogy csak akkor menjen közösségbe, ha az feltétlenül indokolt, akkor pedig tartsák a 2 méterese védőtávolságot.

Szerdától az alábbi változások lépnek életbe:

  • A Volán járatain megszűnik az első ajtós felszállás, minden ajtón biztosított lesz a felszállás lehetősége. A Volánbusz intézkedéseiről bővebben itt: https://bit.ly/2vuFNwa
  • Szerdától nem fogad látogatókat a Fabó Éva Sportuszoda. A már megváltott bérletek érvényességét az uszoda újranyitása után is biztosítjuk.
  • A Városházán személyes ügyfélfogadás a jövőben csak szerdán 8-12 óra és 13-16 óra között lesz. Az ügyfélfogadás helyszíne a hivatal díszterme. Az ügyintézők csak azokat az ügyfeleket fogadják, akiknek ügyét nem lehet telefonon vagy elektronikus úton elintézni. Az ügyfeleknek a téren kell várakozniuk, az épületben csak az ügyintézés ideje alatt tartózkodhatnak.

Az összefoglaló végén most is felhívják a figyelmet, hogy ne üljenek fel az interneten terjedő pletykáknak, és csak a hivatalos forrásokból tájékozódjanak!

Erre kérünk mi is mindenkit!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Üzentek a fogvatartottak Anyák napja alkalmából

0
Hetekkel anyák napja előtt megkezdődött a készülődés a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában annak érdekében, hogy II. számú Idősek Otthonának minden lakója, édesanyák,...
DunaOnline

FREE
VIEW