KezdőlapKözéletCsak előzetes időpontfoglalással megy az ügyintézés

Csak előzetes időpontfoglalással megy az ügyintézés

-

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében március 18-tól, azaz mától előzetesen időpontot kell foglalni a kormányablakokba és az okmányirodákba, így a dunaújvárosi egységekbe is, továbbá a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok (a „KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel.

Az ügyfelek és az ügyintézők életének- és egészségének megóvása érdekében az ügyfélszolgálatokon több járványügyi intézkedést is bevezetnek. A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatója alapján, a kormányablakokban és az okmányirodákban nincs lehetőség sorszámot húzni, az ügyintézés kizárólag előzetes időpontfoglalással lehetséges. Időpontot foglalni ügyfélkapus azonosítóval a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve ügyfélkapu regisztrációval nem rendelkező ügyfeleknek a 1818-as éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszámon lehet. Az elkészült okmányok személyes átvételére az ügyfélszolgálatokon nincs lehetőség, a kormányhivatalok és járási (fővárosi kerületi) hivatalok által kiállított hivatalos okmányokat – a korábban tett rendelkezéstől függetlenül – kizárólag postai úton kézbesítik. Továbbra is kérik, hogy az ügyfélszolgálatokat csak halaszthatatlan esetben keressék fel személyesen, és helyett válasszák az elektronikus ügyintézési felületeket és telefonon kérjenek tájékoztatást. Javasoljuk, hogy amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, az ügyféltéren kívül, lehetőség szerint egymástól legalább 1,5-2 méter „szociális” távolságot tartva várakozzanak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Üzentek a fogvatartottak Anyák napja alkalmából

0
Hetekkel anyák napja előtt megkezdődött a készülődés a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában annak érdekében, hogy II. számú Idősek Otthonának minden lakója, édesanyák,...
DunaOnline

FREE
VIEW