KezdőlapKözéletDunaújvárosban az első!

Dunaújvárosban az első!

-

Az elmúlt napokban minden előzetes várakozást felülmúlt a DunaOnline.hu indulása!

Lassan két hete már a DunaOnline.hu hírportál indulásának és még közülünk sem gondolta senki, hogy ilyen remek fogadtatása lesz. Köszönjük a rengeteg biztatást és külön a bizalmat! Az elmúlt napokban olyan mennyiségű olvasó volt kíváncsi portálunkra, hogy bizony az erőforrások bővítését kellett előkészítenünk.

Most viszont egy másik fontos dologra szeretnénk mindenki figyelmét felhívni! A régióban egyedül a DunaOnline.hu rendelkezik mobil applikációval, amely most igazán felértékelődött! Így mindenkit arra biztatunk, ha rendelkezik okos telefonnal, akkor töltse le a DunaOnline mobil applikációt! A legfrissebb információkat Dunaújvárosból és a régióból mindenki zsebébe tudjuk küldeni.

Vagyis egy rendkívüli hír esetén azonnal tudunk minden applikáció felhasználót értesíteni!

Erre még alapvetően a közösségi oldalak sem képesek, hiszen a mi applikációnk egyből a telefon képernyőjére küldi az értesítést. (push üzenet)

A különböző platformokra itt lehet letölteni:

Iphone (ios)

https://apps.apple.com/hu/app/dunaonline-hu/id1501809681?l=hu

Google Play áruház (android)

https://play.google.com/store/apps/details?id=appdunaonlinehu.wpapp

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Gyermeknapi horgászversenyt szerveznek a Felső-Öbölben

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület gyermeknapi horgászversenyt szervez május 25-én, szombaton délelőtt a dunaújvárosi Felső-Öbölben, vagyis a szabadstrandon, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW