KezdőlapKözéletDunaújváros: Pénteki adatok szerint egy fertőzött van

Dunaújváros: Pénteki adatok szerint egy fertőzött van

-

Pénteki adatok szerint Dunaújvárosban 1 koronavírussal fertőzött beteg van. Hatósági házi karanténban továbbra is 11-en tartózkodnak.

Az önkormányzati tájékoztató szerint a mai napon rendkívüli esemény nem történt Dunaújvárosban.

A mai nappal életbe lépett újabb szigorítás, miszerint a piacon egyszerre maximum 200 vásárló tartózkodhat A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendszer működik, 150 vásárlónál több nem tartózkodott bent egyszer sem, így nem volt szükség arra, hogy kint várakoztassák az embereket.

A piac nyitva tartása továbbra is indokolt, hiszen a bezárással csak a zárt terű bevásárlóközpontokba, boltokba terelődne át a forgalom, ezt a döntés a Népegészségügyi Központtal közösen hozta meg a városvezetés.

A közlemény további részében arra kérnek mindenkit, hogy maradjanak otthon!

Mi is kérünk mindenkit, hogy vegye nagyon komolyan a meghozott intézkedéseket és kizárólag hiteles forrásból tájékozódjon! A DunaOnline.hu is kizárólag hiteles és ellenőrzött információkat tesz közzé!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW