KezdőlapEgészségItt vagyunk az utolsó órákban, amikor átléphetünk a tömeges fertőzések irányába

Itt vagyunk az utolsó órákban, amikor átléphetünk a tömeges fertőzések irányába

-

A járvány második szakaszában vagyunk, tehát csoportos fertőzések fordulnak elő hazánkban. Már mindenhol az országban vannak fertőzések, ez azt jelenti, hogy a vírus terjed tovább személyes kontaktusok útján.  Ez minden körülöttünk lévő országban még így zajlott. Ne kergessük magunkat abban az illúzióba, hogy ez éppen Magyarországon nem lesz így – nyomatékosította Müller Cecília, országos tisztifőorvos csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kisebb közösségekben, szoros kontaktusban lévők között nagyon könnyű ezt a betegséget elkapni.  Úgyhogy felhívnám a figyelmet arra, hogy valamennyi intézkedés mellett, akkor lehetünk csak sikeresek, hogyha ezt a magyar ember megfogadják, betartják a tanácsainkat és egy emberként az egész ország érdekében most mindenki komolyan veszi és cselekszik. Nem tudom elfogadni ebben a szituációban sem a fegyelmezetlenséget, sem a humorizálást, ennek nincs itt a helye.

koronavirus.gov.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A kórház újabb tudományos ülést tartott

0
A Szent Pantaleon Kórház arról adott hírt, hogy egészségügyi intézményünk Tudományos Bizottságának május havi tudományos értekezletén a higiénés csoport munkatársai tartottak előadásokat a kórokozókról....

Kiállításon a magdások

DunaOnline

FREE
VIEW