KezdőlapKékfényBalesetek, intézkedések az elmúlt 24 órában

Balesetek, intézkedések az elmúlt 24 órában

-

A járőrök a 61-es számú főúton, Előszállás külterületén intézkedtek 2020. március 23-án kora délután egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén.

A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy Seat típusú személygépkocsi 41 éves dunaújvárosi vezetője haladása során hátulról nekiütközött egy forgalmi okok miatt várakozó BMW típusú személyautónak. A baleset során a Seat utasa megsérült.

Forrás: police.hu

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A járőrök Móron, a Klapka György utcában ellenőriztek 2020. március 23-este egy Citroen típusú személygépkocsit és 58 éves helyi sofőrjét. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

police.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Deutsch Tamás az EP-választás jelentőségéről beszélt

0
Deutsch Tamás, a június 9-i választáson a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának vezetője látogatott Pusztaszabolcsra, ahol Dr. Mészáros Lajossal, térségünk országgyűlési képviselőjével és Dr. Molnár...
DunaOnline

FREE
VIEW