KezdőlapKözéletNegyedik hete zajlik a digitális oktatás, most tavaszi szünet következik.

Negyedik hete zajlik a digitális oktatás, most tavaszi szünet következik.

-

Immáron negyedik hete vannak zárva az iskolák, a tanárok és a diákok az interneten folytatják az oktatást, vagyis a járványügyi helyzet miatt ideiglenesen átálltak a távoktatásra.

Nyilván váratlanul ért mindenkit az új digitális tanrend, de az látható, hogy sikerült kialakítani az új ritmust. Erről beszélt nekünk Magyar András, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója.

Érdekesség még, hogy a napi tanulás mellett nagy hangsúlyt fektet a Kereskedelmi iskola vezetése és tanári kara arra, hogy más, szabadidős-szórakoztató lehetőséggel is megmozgassák a tanulókat, a kreativitásuk. Például fotós felhívással élnek a tanulók felé, de olyan is van, hogy a pedagógusok jelentkeznek be a közösségi felületeken.

Népszerűek ezek a kezdeményezések, amellyel kikapcsolódási lehetőséget is biztosítanak a diákoknak, mindamellett, hogy közösségépítő ereje is van. Most egyébként jön a tavaszi szünet, amely április 9-től 14-ig tart, az első tanítási nap 15-e, tehát jövő héten szerdán folytatódik a távoktatás.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW