-Hirdetés-
Kezdőlap Kékfény Ittas járművezetőt fogtak Dunaújvárosban

Ittas járművezetőt fogtak Dunaújvárosban

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei 2020. április 13-án kora reggel Martonvásáron elfogtak és előállítottak egy személygépkocsival közlekedő 18 éves helyi lakost. A férfinál elvégzett ruházat- és csomagátvizsgálás során kábítószer gyanúját keltő anyag került elő. A rendőrség a fiatallal szemben kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja, hogy fogyasztott –e bódító hatású szert, ha igen, mit, valamint hogyan jutott ahhoz.

A Fejér megyei rendőrök két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek 2020. április 13-án. Dunaújvárosban, a Dózsa György úton délelőtt ellenőriztek egy gépjárművel közlekedő sofőrt, majd délután Lepsényben, a Vasút utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda, és a további mintavételek is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. Az egyenruhások a sofőrök vezetői engedélyeit elvették, és büntető feljelentést tettek ellenük.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

police.hu

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW