Kékfény

Ittas vezetés és biztonsági intézkedések

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök és biztonsági intézkedéseket hajtottak végre.

Egy 21 éves perkátai lakos panaszkodott rosszullétre az őt igazoltató egyenruhásoknak 2020. május 3-án délelőtt Dunaújvárosban, a Papírgyári úton. A rendőrök értesítésére a mentők a segítségre szoruló férfit a helyszínen ellátták.

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a megyeszékhely rendőrei 2020. május 3-án. Hajnalban Székesfehérváron, a Széchenyi utcában ellenőriztek egy személygépkocsi vezetőjét. Ezután késő este a Dráva utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, majd a további légalkoholmérések eredményei megerősítették az ittasságot. A járőrök büntető feljelentést tettek ellenük, és egyikőjük vezetői engedélyt a helyszínen elvették, a másik sofőrt pedig, akinek nem volt jogosítványa, szabálysértés miatt is feljelentették.

Adonyban, a Hunyadi utcában figyeltek fel a járőrök egy magatehetetlen férfira 2020. május 3-án délelőtt, akihez biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai az 59 éves férfit kórházba szállították.

police.hu

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW