KezdőlapKözéletAbroncsokkal még több jó ügyért

Abroncsokkal még több jó ügyért

-

Ismét soron kívül adományoz országos és regionális szervezeteknek a Hankook

A koronavírus idején számos szervezet továbbra is aktívan működik, akár többet is tesz, mint az eddigi szokásos feladatkörük. Főként az egészségügyben dolgozók vannak a frontvonalban, ám emellett más területeken működő karitatív szervezetek is segítségre szorulnak. A Hankook Tire többek közt úgy járul hozzá a vírus elleni küzdelemhez, hogy a szokásos éves Abroncsadományozási Programján kívül több szervezetnek is külön adományoz abroncsokat.

Rácalmás, 2020. május 5. – A rendkívüli helyzet miatt számos szervezet komolyan leterhelt, az egészségügy mellett az adományozással vagy a rászorulók gondozásával foglalkozó alapítványok is sokszor erőn felül teljesítenek nap mint nap. Akár már egy megfelelően és biztonságosan működő gépjármű is nagy megnyugvást tud jelenteni például az időseket, a fogyatékkal élőket és a mozgáskorlátozottakat segítő szervezetek számára is. A folyamatos leterheltség mellett az amúgy is létszükségletet jelentő nyári abroncsok beszerzése pedig komoly problémát jelenthet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW