KezdőlapKözéletA média mutyi 50 árnyalata Dunaújvárosban

A média mutyi 50 árnyalata Dunaújvárosban

-

A Dunaonline előre szólt, hogy mutyiszag van, lehazugozták érte! Április 9-én „Indul a média mutyi Dunaújvárosban?” címmel megjelent írásunkban a Dunaújváros Megyei Jogú Város által kiírt közbeszerzési pályázatban szereplő néhány visszásságra hívtuk fel a figyelmet.

Elsősorban azt kritizáltuk, hogy a több mint egymilliárd forint költségvetésű médiaház tervezett rendszerében szereplő médiumok között szerepelt a DSTV Dunaújváros helyi televízió, amelynek üzemeltetője a DS Média Kft., ami magáncég. Külön érdekesség, hogy ennek a gazdasági társaságnak az ügyvezetője a Dunaújváros önkormányzatának tulajdonában lévő DVG Zrt. igazgatóságának a tagja.

Ezen állításunkat Medgyesi Miklós sajtószóvivő arrogáns stílusban több fórumon is megkérdőjelezte: „a dunaonline szándékosan írt valótlanságot, amit azután sem javított, hogy erre külön felhívtam a figyelmét” – „De mondjuk ki, minimum tisztességtelenül járt el.” „egészen mást akar sugallni. Ez bűn.” – „A sajtószóvívó (sic) tehát nem mondott igazat.”  Ezt a legmesszebb menőkig visszautasítom.”

Ezek után meglepő volt, hogy a napokban módosult a pályázati kiírás. A hivatalos megfogalmazás szerint a módosítás oka: Az ajánlatkérő által megküldött eredeti információ módosítása.

„A frissített kiírás szerint a médiarendszerben az alábbi médiafelületek, médiumok vesznek részt: • Dunaújvárosi hetilap, ingyenes közéleti újság • Dunaújváros online (dunaujvaros.com), internetes portál • Dunaújváros Helyi televízió • dunaujvaros.hu (műszaki üzemeltetés és karbantartás).”

Tehát kikerült a DSTV meghatározás, ami azt bizonyítja, hogy eredetileg nem jogszerűen szerepelt a dokumentumban. Ezek után természetesen várjuk Medgyesi Miklós bocsánatkérő levelét, ami a fentiek alapján minimum követelmény.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW