KezdőlapGazdaság1000 dolgozó munkaideje csökken a Dunaferrnél (frissítve - közlemény)

1000 dolgozó munkaideje csökken a Dunaferrnél (frissítve – közlemény)

-

A mai napon ismét körlevélben tájékoztatta a dolgozókat a cégvezető.

Frissítve: 20:09 Közlemény

Megdöbbenéssel olvastam, hogy csökkentett munkaidőre kényszerítenek 1000 munkavállalót a Dunaferrnél. Sajnálatos, hogy a Pintér Tamással együttműködő orosz cégvezetés nem tudja megoldani a felmerülő gazdálkodási nehézségeket.

Kormányunk biztosítja a bértámogatást a nehéz helyzetben lévő vállalkozásoknak, így a Dunaferrnek is, azonban egy külföldi tulajdonú vállalat más jellegű állami támogatása több ponton is akadályokba ütközik.

Dunaújváros és térsége iparának fejlesztése érdekében hosszú távú stratégiai fejlesztések vannak folyamatban. Reméljük, hogy városunk lakossága közül minél többen megtalálják a jövőjüket és lehetőségüket ennek megvalósulásával.

Bizakodunk abban, hogy a Dunaferr menedzsmentje megtalálja a módját, hogy sikeresen megküzdjön a nehézségekkel, megőrzi a foglalkoztatást , nem csökkenti a bér- és szociális juttatásokat, s betartja a városlakók egészsége érdekében a környezetvédelmi előírásokat.

Cserna Gábor

elnök, Fidesz Dunaújvárosi Szervezete

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A tánc világnapjáról is megemlékeztek a pálhalmai bv-ben

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is megemlékeztek a tánc világnapjáról. Mint arról a bv. beszámolt, a faliújságokra különböző, a zene- és a tánc jótékony...

Kezdődnek a ballagások

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW