KezdőlapKékfényLegyél tűzoltó!

Legyél tűzoltó!

-

A sporttal, vagyis a fizikai szintfelmérővel indul a felvételi a székesfehérvári hivatásos tűzoltóságon. A parancsnokság a szeptemberben induló beosztott tűzoltói képzésre várja a jelentkezőket.

Hivatásos tűzoltónak jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, büntetlen előéletű, magyar állampolgársággal, érettségivel vagy középfokú állami szakiskolai végzettséggel rendelkezik. A tűzoltó szakképzés 5 hónapig tart. A képzés ideje alatt havi nettó 150.000 forint támogatást, egészségbiztosítási járulékfizetést, ruházatot, szállást és napi háromszori étkezést térítésmentesen biztosít a katasztrófavédelem a képzésben résztvevőknek.

A felvételi első lépése a fizikai szintfelmérő, amelynek során kétezer méteres síkfutásban fekvőtámaszban, hajlított karú függésben, fekvenyomásban, 4×10 m-es ingafutásban, helyből távolugrásban és hanyattfekvésből történő felülésben kell bizonyítaniuk a jelentkezőknek.  A székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon május 27-én lesz a következő fizikai szintfelmérő. A felvétel menetéről részletesen a https://fejer.katasztrofavedelem.hu oldalon olvashatnak.

katasztrofavedelem.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Új otthonfelújítási programot indít a kormány

0
Új otthonfelújítási programot indít a kormány 108 milliárd forint keretösszeggel az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére: egymillió forint önrész mellett maximálisan 6...
DunaOnline

FREE
VIEW