KezdőlapKékfényRendőrkézen a nagyvenyimi szélhámos

Rendőrkézen a nagyvenyimi szélhámos

-

A dunaújvárosi nyomozók a 40 éves férfit csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Az eljárás adatai szerint a csaló 2020. május 1-jén az egyik internetes közösségi oldalon eladásra hirdetett gumiabroncsokat, melyek vételárában az eladó és a vevő telefonon megegyezett. Azt is megbeszélték, hogy mikor és hol bonyolítják le az üzletet. A személyes találkozás alkalmával a vevő a készpénzt átadta, azzal az eladó távozott, mondván, hogy hamarosan hozza a négy gumiabroncsot. A sértett azonban az árut nem kapta meg. A bajbajutott többször próbálta felvenni a kapcsolatot a hirdetővel, aki egy ideig fals ígéreteket, találkozási pontokat adott meg a termékek átvételére, míg végül elérhetetlenné vált.

A dunaújvárosi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították, majd 2020. május 13-án reggel Nagyvenyimben elfogták és a rendőrségre előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Sz. Györgyöt a nyomozók csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

police.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományok őrzői

0
Legendás főigazgatójukra, a 25 éve elhunyt Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományokat őrző hallgatók a dunaújvárosi köztemetőben - adta hírül felsőoktatási intézményünk. Dr....
DunaOnline

FREE
VIEW